Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Yang A Postac 1Lvl

xDDDDDDPPPPPPPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wazne czy shop czy nie shop bana mozesz dostac jak gm sie dowie bo nie mozna trzymac tyle kasy na postaci nisko lvl

ja narazie mam ale boje sie xD DaggusSHOP i narazie nie mam bana ale boje sie ;/

Poczytaj tu o postaciach

- prosze jak pomoglem

MINIMUM mozna miec 50kk :) na 1 lv wiecej nie

Rekrut
Opublikowano

możesz dostać bana lepiej zabierz yang z tej postaci... niedawno weszło takie cos w regulami że jeśli na postaciach z małymi lvlami chyba do 15 lvl-u będą duże ilości yang postacie będą banowane ...

Jeśli pomogłem daj + to nic nie kosztuje :D

Opublikowano

Prawda jest taka, że jeżeli na koncie z Shopem 1-lvlowym, masz postać z wyższym lvl, bana nie dostaniesz, jeżeli na tym koncie jest sam 1 lvl, to bana dostaniesz, na którym oczywiście masz te kk

Jeżeli pomogłem daj +

:)

Zbieram +, jeżeli masz dać minusa, to lepiej nie dawaj nic...

<333 M . Z

Opublikowano

Ludzie, możesz sobie trzymać nawet 99999kkkkk na 1lvlowej postaci, tylko ważne żeby te yangi były z legalnego źródła! Jak np sprzedasz jakiś swój item za 260kk to gm nie ma prawa Ci nic zrobić. Natomiast, jeżeli masz tę kase z allegro itp. to jest takie prawdopodobieństwo.

Koniec.

y5r5.png

Opublikowano

Ludzie, możesz sobie trzymać nawet 99999kkkkk na 1lvlowej postaci, tylko ważne żeby te yangi były z legalnego źródła! Jak np sprzedasz jakiś swój item za 260kk to gm nie ma prawa Ci nic zrobić. Natomiast, jeżeli masz tę kase z allegro itp. to jest takie prawdopodobieństwo.

Koniec.

Troche zacofany jestes ^^

Niedawno weszło takie coś że postacie nisko Lvl-owe które trzymają dużo Yang mogą zostać zablokowane :)

Przez Jakis czas Była informacja na forum Metin2 .

Pozdrawiam.

Minusy ;*

Daj Minusa , To za Free ;>

Opublikowano

Troche zacofany jestes ^^

Niedawno weszło takie coś że postacie nisko Lvl-owe które trzymają dużo Yang mogą zostać zablokowane :)

Przez Jakis czas Była informacja na forum Metin2 .

Pozdrawiam.

Co racja to racja nie gra na pl tylko privach mysli ze koksem jest :)

pozdro

Opublikowano

Dobra mogą zostać zablokowane, ale tylko jeśli posiadają Yangi z nielegalnego źródła.

NIEEEEE nie rozumiesz tlumoku bo inaczerj nie moge mowic poczytaj forum metin

Opublikowano

Po 1 nie "tlumoku"

po 2 raport za double

po 3 Chyba nigdy nie miałeś większego lvla i większej sumki Yang...

niie mowi sie o raporcie po 1

2. Gram na kronosie Ninja 86 lv wiec wiem co to 1kkk :) minumum mam 500kk i wiem jak jest bo zbanowali mi shopa ;) naszczescie bylo tylko 20kk

3. Nie kupuje yang na allegro jak ty bo nawet nie mam konta usunelem bo mi sie zygać chcialo

Opublikowano

Można dostać bana,czy to z allegro czy normalnie zarobione ale oni nie sprawdzają tego codziennie tylko organizują takie akcje banowania takich kont.Więc nie dostaniesz bana tak szybko.

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Sorka za podwójne napisanie tego samego.Jak można to usuncie go

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Tak ban za to jest. Nie wazne czy legalne czy nie. Chlopaki zle rozumieja -.-

A te raportowanie kogos to frajerstwo moim zdaniem -.- tylko cioty tak musza robic.

Opublikowano
nie wazne czy shop czy nie shop bana mozesz dostac jak gm sie dowie bo nie mozna trzymac tyle kasy na postaci nisko lvl

ja narazie mam ale boje sie DaggusSHOP i narazie nie mam bana ale boje sie ;/

Poczytaj tu o postaciach

- prosze jak pomoglem

MINIMUM mozna miec 50kk na 1 lv wiecej nie

Podales ten link wlazlem na niego patrze i zgadnij co tam wyskoczylo wlasnie ten temat na 1 stronie :D

Bylo na boardzie ze bede banowali jak za duzo kasy jest

Opublikowano

@temat Nie może cię GM zbanować bo za co musi być powód co ma dać powód np. Za dużo kasy trzymać? jak by tak napisał ośmieszył by siebie więc tak nie napisze a żeby a jak już ma powód musi mieć dowody że to jest niezgodne z regulaminem.

Wnioski

na 100% nie dostaniesz bana ponieważ nie ma żadnego powodu jak dobrze wiecie to yanghacki nie istnieją. jak powód będzie yanghack ośmieszy się więc tego nie zrobi jeśli cię zbanuje to dam ci 1.000.000.000 PLN pamiętaj jeśli Cię zabnuje.

Jeszce nie wieżysz? (jeśli tak czytaj)

Otóż tak żeby GM dał ci bana musi być powód oraz dowody.

Jakie ma dowody że złamałeś regulamin żadne oraz żadnego powodu bo nie da się złamać regulaminu trzymając na postaci 1 lvl 250kk(milionów) w jaki kolwiek sposób byś je tam przeżucił albo też zarobił. Więc jeśli myślisz że GM ci na pisze powód np. Powód. YangHack to zapewniam cię że straci GMa bo tago hacka nie ma jak nie wieżysz to wpisz do yanghacka passy miej tam np. Stal +9 i jak po zalogowaniu będziesz ją miał daje ci kolejne 1.000.000.000 PLN

Więc napewno za to nie dostaniesz bana co najwyżej możesz dostać bana aczkolwiek nie wiem na 100% ale chyba za multikonto ale to raczej nie realne masz 0.00000001% że cię zabanują za multikonto

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Rekrut
Opublikowano

Wyraźnie było napisane na forum że każda postać z małym lvlem która ma jak to było ( ogromna czy niewyobrażalną) ilość yang zostanie zbanowana i nie można sie od tego odwołać :)

Jeśli pomogłem daj + to nic nie kosztuje :D

Opublikowano

Po 1 nie "tlumoku"

po 2 raport za double

po 3 Chyba nigdy nie miałeś większego lvla i większej sumki Yang...

ogar ping ;] na forum metin2 bylo cos o chinskim cos tam bla bla bla ...

jak sie ma duuuzo kaski na 1 levelowej postaci to ta postać moze zostaw zablokowana (chujstwo)

ja mialem na 23 levlu 16kk i nic ale to pewnie przez 23 level a jak bym mial np. 1 level to ban na miejscu kurwa xD

Opublikowano

No to dziwne macie te konta, bo ja na 1lvlu aktualnie trzymam 209kk i jakoś bana nie mam ale ok:) minusujcie, ja już kończę się wypowiadać w tym temacie bo to jest bez sensu...

NQ

y5r5.png

Opublikowano

O Boze tak trudno dobic 15 albo 20 lvl bez wykonywania misjii?? Dobijesz i trzymaj se yangi w spokoju

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Aj ludzie ludzie...

Trzeba szukać informacji u źródła

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=698889

To nie GM'owie banują za yang farmerów tylko niemcy, więc polacy nie maja na to żadnego wpływu. Są to akcje spontaniczne, bez podania żadnej daty. W przypadku bana raczej Ci nikt nie pomoże, na pewno nie polski team. Aby mieć święty spokój dobij tą postacią do 20 lvl, albo przełóż na konto z większym lvlem, i nie będziesz się martwił, ze przypadkiem mogą Cię zbanować. Handlowałem kiedyś na allegro z pierwszym i najlepszym yangsellerem (kto się orientuje w temacie wie o kogo chodzi). On również po ogłoszeniu tych masowych banów, podbił swoje sklepy do 17-20 lvl i miał problem z głowy. Osobiście trzymam 700kk na 1 lvlu na Feniksie, i na tym samym koncie mam postać 76 lvl na Monku. Przez 4 miesiące nic się nie stało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...